Ilusast naeratusest olen unistanud pea terve elu, aga kahjuks varem ei olnud selleks võimalust.

Kui ma Teie juurde esimest korda tulin, siis tahtsin esialgu teada saada, mida saaks minu puhul ette võtta, et saada endale ilusad valged ja sirged hambad. Ja mis selline ettevõtmine maksta võiks ja kaua aega läheb.

Pärast konsultatsiooni olin kõigega nõus ja tahtsin kohe selle teekonna ette võtta. Tänu Teie väga meeldivale ja professionaalne personalile olin nõus just Teie juures selle suure muutuse ette võtma. Minu emotsioonid on kirjeldamatud, olen nii õnnelik ja rahul selle tulemusega. Ma naeratan nüüd palju julgemalt ja palju rohkem kui eales varem, isegi võõrastele inimestele naeratan 🙂 Ka teised märkavad minu säravat naeratust kohe ja olen saanud väga palju komplimente. Kõik see on muutnud mind veelgi enesekindlamaks. Siiani vahest imetlen oma ilusaid säravaid hambaid peegli ees 😀 Mulle “kohutavalt” meeldib minu hammaste kuju ja värvitoon.
See pikk teekond oli seda väärt!

Südamest Teid tänades,